Selecteer een pagina

Aan- en verkoopbemiddeling

Personenauto’s en campers

Hoe werkt het?

Peter Kroes begeleidt en adviseert u van A tot Z bij het kopen of verkopen van een personenauto of camper. Desgewenst neemt hij graag de onderhandelingen met de (ver)koper van u over. Hij heeft ruime ervaring met het aan- en verkopen van auto’s en kan daardoor goed vaststellen wat de juiste waarde is en of de historie van de auto overeenkomt met de gepresenteerde gegevens. Tevens kan Peter Kroes u adviseren en begeleiden in het kopen van auto’s in het buitenland. Kortom: u koopt meer auto binnen uw budget. Nog belangrijker is dat u de zekerheid heeft dat uw auto voldoet aan de opgegeven specificaties.

Wat kost het?

Voor bemiddeling worden de volgende tarieven gehanteerd:

  • € 350,-* voor een succesvol en afgeronde verkoopbegeleiding
  • € 500,-* voor een succesvol en afgeronde aankoopbegeleiding binnen Nederland
  • € 750,-* voor een succesvol en afgeronde aankoopbegeleiding buiten Nederland

Voor bovenvermelde bedragen neem Peter Kroes het gehele aan- en/of verkoopproces voor zijn rekening. Indien u zich gedurende het aan- en/of verkoopproces bedenkt en geen gebruik meer wenst te maken van mijn diensten, zal er een bedrag van € 100,- in rekening worden gebracht als vergoeding voor de gemaakte kosten. Alle prijzen zijn exclusief btw.

Waarom KroesHellum.nl?

Peter Kroes: “Auto’s zijn mijn passie. Zowel vanuit mijn hobby als professioneel heb ik  jarenlange ervaring in de autobranche. Daarnaast ben ik onafhankelijk. Daarom kan ik u perfect adviseren en begeleiden bij het kopen of  verkopen van nieuwe en/of gebruikte personenauto’s of campers.”

Maak een afspraak >